Hasiberym 30+2 haftalıgım bebegin kilosuna doktor 1.350 gram dedi çok mu az ya ben baya takıldm doktor çok önemli degl 1 hafta geride sadce dedi
zeyzey95 Hasiberym 28+5 de 1365 gram gibi bir kilosu vardı benim oğlumun ve iri bi bebek yani doktor doğru demiş bir hafta falan geri çok önemli değil bi de kızsa ondan da kaynaklıdır
61Aysen Hasiberym 12 den snra 30+3 oldk sabh kontrolm vr bnmde baklm bnmki kac olmş bu kiloya dkmtr azmi dedi yani 1 hafta geriden geliyo dediyse dhami cok olmasi gerekiyodu ki
busbus35 Cnm gelişimine bak o haftasına göre her hafta hızlıca kilo alior kiloya pek takılmayın ♥️🙏merak etme 38 39 kadar inanmazsin toplanıyorlar ❤️ 🙏 sağlıkla gelsin kilo önemli ddgl gelişim önemli plasnta suyu bunlar önemli 🙏♥️😇
Hasiberym busbus35 dogru söylüyosunuz ama yorumları okuynca şaşrıyom bazen netten bakıym bu kilo çkıyo bu haftada
61Aysen Hasiberym Canm gittim az once geldm eve doktor sinirlerimi bozdu hicbir bilgi vermedn ultarons kendi bakti iyi sorun yok haftasiyla uyumlu dedi gönderdi ne kilosunu ne boyunu dedi sinirlerim bozuldu ciktm geldm bnde
busbus35 Hasiberym ilk hamile lik de çok bunu kafaya takan var normal 🙏😇merak etme annesi ❤️♥️🙏👀haftası ilerledikçe kilo tammlicak
Durukusunannesi Hasiberym yorumları okuyunca ben de şaşıyorum bazen bazı bebekler nasıl bu kadar iri diye doktorun normal dediği sürece canını sıkma bence
Senmom Doktor her şey normal dediyse normaldir kafana takma :) bol bol ceviz,kurumeyve ve meyve ye bebeğe kilo yapan şeyler :)