Banada nasip oldu yazmak 21 ekim sabahi nisanim geldi agrm sancım yok hastaneye gitmek gerekmedgini bilsemde esim durdurmadi gidelim dedi 1 cm aclma oldgnu ogrendk sancm olmdgi icn kalmadm eve geldim saat 11 de dus aldm yattm 1 gbi hafif agri grdi dogum agrsı olabilir uykusuz gitmeyim dye uyumya calstm uyumusumda 3 gbi bni agri uyandrdi ara ara kasklrma ve belime vuran bi agri bnm drek 5 dk 1le basladi agrlarm ne yapacgmi bilemdm 5 dk1 grünce ama siddeti azdı yürüyrekve hurma yiyerek sanclarmi karsladm 2 kere ishal gbi az az tuvaltmi yaptm saat 7de esimi uyandrp hastne yoluna cktık karnim ac grmek istemedim burda mutlaka tok gdin dye yazmslardi hastanenn karssndaki corbacdan corba ictk snra iceri grdik aclmama baktlar 4 cm olmus yatsm yapldi nstde sanclarm hafif ckti sonra odaya alndm saat 11 gbi sanclarmn siddeti artti ama hareketlerle ve nfesle karslyrum yatmadm saat 2.30a kdar hurma ve harektlerle tabi bde canm annem o olmssa cok zordu isim ona blimi ovdurttum.hep agri gldgnde aclmama bkmaya gldiler 5 cm hc ilerlemems suni istememstm ilk bas ama byle daha uzun sürücek dye suni istedim suni dayanlmycak bsey degl sadce arasi cok sıkı oluyo dger agrlra gre 1 saat icnde 7cm oldum saat 4 oldu ikinmlarm glmye basladi mger aclma hzlı ilerlemis bbegin kfasi grunyo ıkın ddiler 3 4 ıkınmda kzım üstümdeydi cok gzeldi dikislerim atılırken cok canm yandi bde karnma bastrdıklarnda allh herkesin yardmcsi olsun bnm hikaymde bu