Busraturkmenn1 Kizlar merhabalar herkese. Ben bebise genc odasi tarzinda oda yapmak istiyorum besik sadece anne yani olarak alicam. Odasina baza dolap ve sifonyer istiyorum almis olanlar varmi uygun fiyatli
Zuhal14 Busraturkmenn1 5000 den aşa takım yok internetten alcaksan bide kurulum bedeli oluyor vivense de çatılı olanları falan beğenmiştim ben ama sonra vazgeçtim sadece büyüyen beşik ve dolap aldım aldım herkes 2-3 yaşına kadar zaten yatıramazsın dedi o zaman alırsın dedi
Sevgisena_54 Busraturkmenn1 düşünürsen bende anne yanı beşik aldım . Odaya da 90a 190 montessori 1100 liraya. Dolap olarakta vivensenin 4 kapaklisini 1200 liraya aldık. Dolaplar dedikleri gibi 4 kapaklı falan 2 den 3ten aşağı bulamıyorsun. Şifonyer almadım renkli çekmeceli oyuncak dolaplarindan alicam odaya geçince
Soydaner Uygun fiyatlı yok ki. Tek 3 kapılı dolaplar 2 bin tl. Bizde biyerde bulduk dolap+şifonyer 2300 tl verdik
Busraturkmenn1 Zuhal14 oda olarak yaptiniz mi dolap sifonyer vs. Ben yapmak istiyorum ama baza dolap sifonyer olarak sadece takim olmasa da ayri parcalari alip oda gibi duzenlemek istiyorum
Zuhal14 Busraturkmenn1 ben büyüyen beşik ve dolap aldım takım aslında ama kendi odama dolap sığmadı başka odaya koydum şuan ayrı bi oda yapmadım yani bende yapmak istemiştim ama yatamayacağı bişeyi de almak istemedim sonradan yani bu minessori mi ne vardı onlara heves etmiştim aslında