melek1608 Arkadaşlar 8+5 günlüğüm ara ara sucuklu yumurta veya tost, çok nadir de aç bitir yemiştim zararlarını bugün okudum pişmanlık duyuyorum bi zarar vermiş miyimdir bebeğe 😔
Zuhal14 melek1608 daha çok erken gebeliğin bişey olmamıştır Allah’ın izniyle ben 37 deyim yiyorum hala daha çok şükür bi sıkıntı yok insan ister istemez yiyor yani
Funda007 melek1608 hic alakası yok ılk gebeligimde yedim simdide yiyorum hersey artık hormonlu hepsi zararlı canın ne cekiosa istiosa ye canım kimseye ne bak nede oku
Dolunayyy melek1608 ben sucuklu kaşarlı tosttan hariç hicbir şey yiyemiyodum 7 8.haftalarda çok sukur zararı olmadi. Fazla tüketmemeye çalış yine de ve sucugun pişmesine özen göster ac bitir de kullanma bence. Hayırlı sorunsuz kolay bi hamileligin olsun insaAllah🤲💋
yagizefeninannesi melek1608 canım eğer canın çekiyorsa 1 2 taneden hiç bişey olmaz Rabbim korur melekleri, bende yiyordum ozamanlar, şimdide canım çekerse eğer alıp yiyorum ama pişmesine çok dikkat ediyorum iyice pişiriyorum
ayshoo Canım bikaç seferle büyük bi etki yaratıcagını düşünmüyorum sürekli tüketilmedigi takdirde ama doktorunuza danışın içiniz rahat etsin em azından
halitefe melek1608 test yaptırın mutlaka bakılsın toksoplazmaya bulaşmamıştır ama yinede önlem olarak bakılsın
Zuhal14 melek1608 valla daha dur herkes daha neler neler diyecek herkes kafanı karıştıracak internetten okuyup iyice allak pullak olacaksın kötü doğum hikayeleri anlatacaklar o yüzden sana tavsiyem asla kimseyi dinleme internette yazan herşey doğru değil sadece doktoruna güven..
halitefe melek1608 evet hamilelik başında bakılır zaten bu bakteri var mı diye ama sonradan yemişsiniz tekrar bi.istesin ne olur ne olmaz aç bitirler tehlikeli yani direk çiğ et yemişsiniz
Babyy1S melek1608 ciğ tüketmek zararlı istersen doktoruna söyle size beslenme listesi versin sucuk falan iyi pişmiş sekilde tuketmek gerekiyor siz yinede ara verin bunlara