Kızlar ben serklajlı bir hamişim 13+6 da rahim ağzı kısalığından serklaj oldum yata kalka
32 ye geldim bi gün önce evde 8 ay bunaldım diye kuoföre ve pazara gittim ertesi gün kontrolüm vardı bi baktık sancılar 100 doktor alttan kontrol etti açıklık 1cm dikişler gerilmiş rahim ağzı kısalmış dedi hemen yatış verdi 1 gece yattım serumlar iğneler ciğer geliştiriciler falan sacıları durdurduk doktor 1 gece daha yat istersen dedi ama iyiysem çıkayım dedim çıktım yine yatışlar başladı 33. Hafta kontrole gittim dikişeri alalım Elif incelme var rahimde rahmini yırtmasın dedi ben kolay olacağını düşündüm ama nerden bileyim başıma gelecekleri🤦🏻♀️ Dikişlerim çok gömülmüş yarısı kesildi yarısı kaldı o gece 10 dan fazla alttan kontrol ve bişeyler sokarak muayene edildi açılma 2,5 cm sancılar tavan yanımda kalacak kimsem yok ağlamaktan açıdan bi hal oldum doktor dayanamıyosan sezeryanla alalım dedi bi an az daha kabul edecektim ama vermedim bebişimi🥰 evdede 1,5 yaşında oğlum var annem bakıyo neyse bi gün sonra sancılar da durdu taburcu oldum öyle böyle 36+1 deyim şuan bebek 1 hafta önden gidiyo artık doğurmak istiyorum yatarken dönmek bile acı veriyor çarşamba günü doğurmak istiyorum dua edin napayım doğurmak için🌸