Growinupangel Kızlar 29+4 ten bildiriyorum karnımın altında çatlaklar oluşmuş yeni farkettim,doğum yapanlar arasından fikir almak istiyorum toparlanma oluyor mu ne derece oluyor yazarsanız sevinirim
Mamyyyyy Growinupangel Haftaya girdim Bugün geçen hafta belimde olduğunu farkettim bugünde karnımın alt kısmında göremediğim yerde olmuş eşim farketti krem yağ hepsini sürdüm yine olmuş basenlerimde var birazda
Girlpowerbabe Salser1985 ben de 29 dayım henüz çatlak patlak yok ama son haftalarda bi sürpriz yapabilir bakalım bekliyorum inşallah olmaz😂
Asenana Salser1985 ciltle alakalı belki de çatlamazsın. Benim cildim çok kuru mesela ondan olduğunu düşünüyorum
Basilicums Rengarenk frei öl, palmers ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 28 haftalık olduk çatlak yok şükür inşallah böyle bitiririz.
Salser1985 Asenana benim cildim de kuru kremi hep ıslak cildime sürüyorum açıkcası tek ona güveniyorum keşke çatlamasak
haziranin25i Growinupangel 12.haftada başladım çatlak kremlerini sürmeye. 6.ayimdayim 1 gram çatlama olmadi.