Azrabetulunannesi Hanımlar merhaba ya eşimle bir türlü isim bulamadık önerebilecek olan var mı anlamıyla birlikte islami bir isim olması önceliğimiz🥰🥰🥰
Esraaelisa1 Azrabetulunannesi Benim kızımın ismi Elisa 🌸 Hafsa Sare , Elif Sare , Esila , Asel , Elizan , Alya dua , Meva , Neva🙏 Meyra , Nare , İlay Ece
Esraaelisa1 Azrabetulunannesi Esila, Arapça kökenli bir isimdir. Anlam olarak zamanı ifade eder. Arapça’da ikindi sonrası ve akşam üzeri anlamlarına gelmektedir.
Kubraokumus4446 Azrabetulunannesi 33 ün cü haftadayım hala bi ismimiz yok bizim de anlamı güzel isimler hep bilindik herkeste olan isimler diğerlerinin de anlamı güzel değil İslami değil 👎🏻🥴
Sinemm35 Azrabetulunannesi Erva Peygamber efendimizin (s. a. s) halasının Hz. Osman’ı annesinin ismi ve birçok güzel anlamı var aratır anı öneririm 😊
hifabostanci Azrabetulunannesi Destina, Mislina, Hüma, Hüda, Hifa, Hafsa, Havva, Yumna, Rudeyna, Meab, Zeynep, Rana, Zümra, Esved 😌
hifabostanci Azrabetulunannesi Aden, Beylem, Bükre, Dilay, Ecmel, kumru, Kamer, Özün, Sevde, Sidre, Sara 😌
glsahbaydemir Azrabetulunannesi Biz Rüya Lena koyacağız Allahın izniyle 🙂 Lena ismi Arapça kökenli kuranda geçiyor 🌸
Azrabetulunannesi glsahbaydemir fikrinizi etkilemek istemiyorum ama kuranda geçen her isim güzel değildir lena ya baktım şimdi “bize ”demek miş yani aslında manasız bir isim değil mi tabi siz bilirsiniz