Bsk-12 gulsumkacerparlak26 ben 16+4 teyim hala çok kötüyüm ve günde iki tane prilam ilaç kullandığım halde.en son ne zaman kana kana su içtim hatırlamıyorum Bile 😢günde iki bardağı geçmiyor içtiğim su hala.umarım sizinki daha kısa sürede sonlanır ben benden umudumu kestim çünkü
haziranin25i gulsumkacerparlak26 ben 15.haftama kadar çektim sonra bıçak gibi kesildi 🤲🏼 Doktor prilam yazmıştı onu da kullandım
cloverart Bsk-12 ilk gebeliğimde kusmalarım 20 hafta sürmüştü bende herhalde bütün hayatım böyle geçecek diyordum o kadar psikolojimi bozmuştu☹️ 2. De 17 de bitti, şuan 3. Ye hamileyim 15+2 deyim gece uyanıp kusuyorum umarım bir an önce biter 😩
ZehraMelek Bsk-12 mrb haftamız aynı 16+4 benimde hala geçmiş değil bulantım bi gün prilam içmiyim belki geçmiştir dedim, demez olsaydım mahvoldum. Böyle devam edecek galiba bnde yavaştan umudumu kesiyorum.
Bsk-12 endobeybi ben yaşadığım şehirden ötürü devlet hastanesine gidiyorum doktor ısrarla serum vermek istemedi 🙄bu susuzlukla sonum ne olacak bilmiyorum
Bsk-12 cloverart benim de ilk gebeliğim 20. Haftaya bile razıyım yeter ki bitsin umarım bı gebeliğinizde daha kısa sürer sizin de
Bsk-12 ZehraMelek ben aşağıda da yazdım günde iki tane içiyordum geçen hafta bire düşürdüm yine berbat olunca halim ikiye geri döndüm
Eczmery123 Ben de 11 haftalığım. Bulantım aşırı arttı bu hafta. Israrla ilaç içmiyorum. Sanki ilaç içenlerin daha uzun sürüyor gibi. Normalde 12. Haftada bitmesi gerekmez mi?
Bsk-12 Eczmery123 ben de sizin gibiydim ısrarla içmedim geçmeyince başladım birken iki yaptım hatta ilacı bire düşürmeyi denedim geçen hafta çok kötü oldum ikiye döndüm birini gece uyumadan önce içiyorum diğerini sabah yedi aekiz gibi uykudan uyanıp içip tekrar yatıyorum en iyi halim sözde bu düzende.gün ortası içtiklerinin bi etkisi hiç olmadı