Kdrpkts Lolo3434 insllah oyledir çünkü ağrı sanci olmdana aciklk olması moralimi bozdu inşallah normal biseydir peki sizin ağrı yada lekelenme tarzi bişey olmusmuydu
Lolo3434 Kdrpkts yok hayır hic bisey olmamisti sorsan açıklık var 1cm dendi bidr devlet hastanesindeki acil deki doktorlar hep baştan sağma is yapıyorlar ozel hastaneye gittim doktor gayet normal dedi bi sıkıntımız yok cok şükür
Tevhidehli1 Benim karnım gene aynı sürekli semsert oluyor hatta karnımın sertleştiğini elimi dokunmadan hissediyorum … doktor açılma ve kasılma göremedim dedi ama 5 dkda bir bebek. Yumruk gibi sert:((
Kdrpkts Tevhidehli1 benimde öyle malesef magnezyum kullanıyorum sertleşme sancı olmadıktan sonra normal galiba
Tevhidehli1 Kdrpkts alt tarafıma arada ağrı vuruyor ama öyle bir sertleşiyor ki karnımı sıkıyor sanki dıştan beri SubhanaAllah..
Kdrpkts Lolo3434 bende şimdi geldim doktordan açıklık yok ama rahim ağzı uzunluğu 29 olmuş ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici iğne verdi
Kdrpkts Mina01 gittim doktira açıklık yok ama rahim uzunlugu 29 olmuş dedi ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı
EliffCandan Kdrpkts nie bekliyorsun ki progestan falan verirdi belki eğer acil doktoru anlamıyosa açıklık hafife alınacak bişey deği
Kdrpkts EliffCandan gittim kendi doktoruma açıklık yok ama rahim uzunlugu biraz sınırda çıktı ciğer geliştirici iğne verdi
Kdrpkts Deletedmom369 benimde ağrılarım aynıydı ve öyle aşırı şiddetli değildi oyleisne içim rahat etsin diye gittim ama iyikide gitmişim çünkü baska belirtim yoktu ne kanama ne su sızıntısı işte insan bilemiyor fırsatın varsa bı gozuk derim çünkü bende bebek büyüyor rahim büyüyor diyirdum