sevval5481 kızlar nst te sancım yok galiba sanvı çıkınca çatı muayenesi yapyorlarmış ben 5 inde gideceğim doktora 37 +3 oluyorum o zaman sizde nst de sancı çıkmazsa çatı muayene si yaparlar mı
fatmasti sevval5481 benim düzensiz sancılarim var yarın çatı muayenesi yapılacak. çatı muayenesi her türlü yapılıyor 37 yada 38. haftada.
Dh52 sevval5481 38.haftamda bebek kanala girmediği için çatı muayenesi yapmadı ama bu hafta gidicem kanala girmesede yapmak zorundayım dedi doktorum
zeyzey95 sevval5481 bende sancı falan çıkmadı doktorum 35 haftada bi dahakine çatı muayenesi yapıcam dedi bende 37+3 de oldum
Sevdaaam09 sevval5481 bende 38 haftamdayim 39 da yapıcam dedi çatı muayenesi erkenden yapmak istemiyorum dedi doktorum bakicak normal doğuma müsaitmi diye değilse sezaryan günü vericek
sevval5481 fatmasti ama bana doktor birdaha ki gelişinde çatı muayesini yapıcam demedi hazırlıksız da yakalanmak istemiyorum temizlenciem
fatmasti sevval5481 mutlaka söyleyecektir, söylemesi lazim benim doktorum söyledi bende hazırlandım ona göre
sevval5481 zeyzey95 ben 5 inde olucam 37+3 söylemedi muayene edicem diye bilmiyorum nst de sancı çıkmasada bakıyorlar herhalde