Mujizam Eşim Nisanur koydu inatla duruyor ben Elisa,Ela ismlari sevdim Nisanur ismiye bir ek ism daha eklesekmi diyorum fikrlerinizi aliym hanimlar bizim ailede ikili üçlü ismler çok tercih edilir öğlumuz Cebrail Emirhan
Eczmery123 İki isim sevmiyorum. Çok karışıklık oluyor. Biri ilkini kullanıyor biri öbürünü. O yüzden tek isim koyacağım inşallah ama isme henüz karar veremedim 😊
SeymaK Zeynohebun ne çok kişi bişey demiş ahhaha ben diyorum isim önerisi vermeyin eşimle biz düşünüp kendimiz karar vermek istiyoruz 😂
SeymaK Melike_16 bikaç yerde melis koymak iyi değil diyr okumuştum sanki ya bi araştır canım istersen gerçi koymaya karar verdiklerin arasındaysa araştırmışsın mutlaka tabi de görünce söyliyim dedim 🥰🥰
gozde_sarisoy Melike_16 cinsiyeti öğrenmeye gidemedim maleseff hissediyorum ve rüyamda görüyorum kız olarak ( Ayşin Deva ) 🙏
SeymaK Wonderwoman canım şuan çok yok aslında yeni öğrendik zaten ben melisa eşim almina dedi daha erken diyoruz karar vermedik başka isimlere de bakarız ama bunlardan birş olur heralde çünkü hamile olmadıgım zamanlardan var bu iki isim aklımızda :) tek isim koycaz o yüzden düşünmemiz lazım
crescent_ Wonderwoman minel’in böyle bir anlamı yok malesef. internette yazan her şeye inanmayın. minel arapça’da -den, -dan ekini veren kelime. yani mesela min’el-nur dendiğinde “nur dan” anlamı taşıyor. nurdan yaratılmış gibi gibi. yani bariz bir anlam taşımıyor. ama tabi fonetiği çok hoş.