Kupecicegi_38 Kızlar 6+2 haftalık hamileyim. 2 haftadır kahverengi leke geliyor. Bulantim çok olduğu için canimda çok istedi limon yedim. Düşük yapar mı limon bilgisi olan var mi
zeyzey95 Kupecicegi_38 hiç bişeyi alıp kilolarca yemediğin sürece düşüğe neden olacağını sanmam ama lekelenme için doktora gitmelisin belki düşük tehliken falan vardır ilaç iğne falan verir
Eymenimmmm Kupecicegi_38 yok cnm bnmd oyle gcti her iki gebeligimde hergun mutlaka 1tane yerdim bastiriyo mide bulantisini iyi geliyo dye dktrada srdum yiyebilirsin asiriya kcmadigin surece dedi
NeslihannK Kupecicegi_38 limon düşüğe tabiki de neden olmaz benim kayinvalidem kasa kasa limon yiyomus eşime hamileyken ama bebeğe kilo aldirmiyo herşeyin fazlası tabiki zararlı kuzum
Kupecicegi_38 NeslihannK teşekkür ederim canim benimde çok canım çekti dayanamadım😋 kahverengi leke de hiç azalma yok o beni vok korkutuyor
NeslihannK Kupecicegi_38 canının istediği herseyi azar azar da olsa ye kuzum benimde canim hic tadını bilmediğim halde Midye istemişti doktorum temiz bi yerden bi kaç tane yiyebilirsin demişti öylede yaptım 🤭 Kanaman icin mutlaka doktora gitmek gerekir bazı hamilelerde hep kanama olur normal biseydir ama bazen farklı sebepler olabilir mutlaka muayene ol erteleme kuzum 💕🤗
1maviyol Limondan hiç bi sıkıntı olmaz, ben her gün bir limonu sıkıp suyla içiyorum. Daha sağlığa çok faydası var araştırın
Esrattp Kupecicegi_38 benim düşük riskim varken doktorum limon, nar, nar ekşisi gibi ekşi şeyleri bir süre tüketme demişti.
Esrattp Kupecicegi_38 bence olmaz ama dikkatli olmakta fayda var benim çok fazla kanamam oluyordu bana dediğinde çok zor üç ay geçirdikten sonra tek anladığım bebek güçlüyse sağlıklıysa ne olursa olsun Allah koruyor içinizi ferah tutun bi şey olmaz Allah’ın izniyle 🤲🏻