zeyzey95 balperisi_71 3-4 gün kala falan çıkar geç döllenme yoksa ama o zaman erken gebelik testinde de çıkar zaten büyük ihtimalle
Hamzaninannesi balperisi_71 ilk gebeligimde adetime 10 gün kala hem idrarda hem kanda çıkmıştım ama çok dusuktu 11 di. Bı kaç gün sonra tekrar kan testi yapmistim
haziranin25i balperisi_71 yumurtlama gününden minimum 10 gün sonra çıkar. Benim 14.gunde erken gebelik testinde net bir şekilde çıkmıştı. Sonra reglim den 2 gün geçince kan testi yaptırdım ve sonuç pozitif 🤗
zeyzey95 balperisi_71 döllenme 2 hafta falan sürdüğü için geç çıkabiliyor yada geç döllenme olursa pozitif bile olsa negatif çıkabiliyor o yüzden net sonuç için beklemek lazım
Nuray23 Gec dollenme yoksa adete 10 gun kalaya kadar cikar. Ben 8 gun kala hamile oldugumu ogrendim test yaparak. 5 gun kala kan verdim 763 tu degerim.
minikcivcivim balperisi_71 kuzum gördüm postunu dediğim gini 3. 4 gun öncesi belli olur şuan senin için erken bebeğim 🙏 dönüme göre değişir bir de geç döllenmeye bağlı
Nuray23 balperisi_71 rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah . Hakkinizda hayirlisi olsun..