Busraveminisi1 Yenibebekyeniheyecan benimde ilk niyetim bahar hanımdı aradığımda izne çıktı dediler bana meğerse kendi yerini açmış kısmet şeyma hanımaymış iyi ki de olmuş🥰
Yenibebekyeniheyecan Busraveminisi1 evt bende şahsi numaradan görüştüm aradim izne çıkmış dediler devamli kendi numarasından ulaşınca hepsi malum oldu benim 2 gebeliğim Bahar hanımla 2019 kizimi takip etmişti bende çok memnunum kadını bu hamilelikte mahv ettim kanamalardan dolayi gece 3 de bile aradim hic üşenmeden cvp veriyor her soruma
Yenibebekyeniheyecan Busraveminisi1 evt biz Bahar hocayla sezeryan anlaştık okan üniversitesi hastanesinde 7000 7500 tl arasında ve bnm erken doğum riskim Allah korusun küveze falan düşerse her gun gidip görme izin bile çikartdi
deniiizz Busraveminisi1 Benimde aynı aralık sonu yada ocak başı normal ve zorunlu sezaryen 5000,isteğe bağlı sezaryen 6500. Hatta Ocakta olursa fiyat değişir mi diye sordum hayır Ocak başında ise zamdan etkilenmezsiniz denildi.
deniiizz Yenibebekyeniheyecan evet biliyorum ben Neslihan Alana gidiyorum ama Şeyma hanımın doğum ücreti de aynı arkadaşım onun hastası ve oda bu fiyatı aldı..
Makbule05 Medikalpark florya normal doğum 10.000 küsür sezaryen 3500-3800 gibi bi şeydi bir kaç ay önce sordum Ama doktora göre değişir mi bilmiyorum fiyat aldığımız kişi sormadı doktorumuzu
Yenibebekyeniheyecan Busraveminisi1 birde ben sgk yok yabanciyim bana öyle bi ücret verildi bence doğum yaklaşmadan kesin bi ücret alın hatta mümkünse ödeme yapın son anda bi sıkıntı çıkmasın kizimda önceden ödeme yapmıştım ben
Busraveminisi1 Yenibebekyeniheyecan bende özel sağlık sigortası da var bizde o niyetle önceden anlaşalım dedik eşimle doğum başlamadan yapmıyoruz dediler
Yenibebekyeniheyecan Busraveminisi1 o zmn ben yabanciyim sigortam yok bana öyle ücret çıkarmışlar ve önceden kabul ettiler başka hastane gitmeyeyim diye ola bilir
Busraveminisi1 deniiizz bencede sorsam iyi olacak kasım sonu gideceğim bir daha netleştiririm özel sağlık sigortam var