Oykuaygun Blondperry refakatçi 1 kişi kalabiliyor. Baba da ziyaretçi olarak gelebiliyor dendi bana. Genelde anneler yanımızda kalıyor ya. Onun haricinde şuanlık ziyaretçi almıyorlarmış
Ece-Yesil Blondperry ben geçen hafta konuştum haftaya doğumum var ilk bebek olduğu için doktorumuz birinci dereceler gelebilir dedi onun dışında ziyaretçi yok eşimle beraber annemde kalıcak yanımda 😊
Ece-Yesil Asli3307 corona testi içinde doktorum bir belirtin varsa yapıyoruz dedi onun dışında sezeryan olacaksın gel test yapıcaz falan yok yani
SKelebek Asli3307 cuma doğumum var. Korona testi belirtisi olmayana yapılmıyor. refakatcı annem ve eşim kalacak. ziyaretci belirli saatlerde varmış ama ben herkese yasak diyeceğim
Buyrenk Ben gittim gezdim hastanemi herşeyi sordum bir refakatçi kabul ediyoruz ziyaretçi kabul etmiyoruz dediler
rahsan Sanırım hastaneye göre değişiyor biz iki ayrı özel hastaneye bebek görmeye gittik ikisinde de herhangi bir kısıtlama yoktu tabi biz maskeli ve mesafeli bir şekilde kısa bir süre kalıp çıktık