Mommm444 2 ci aşım yapılacaktı 21 ekimde ben kağıda bakmayı unutmuşum sağlık ocağıda beni aramadı yarın gidecem oda ebem sürekli orda olmuyo aramaları takip etmesi gerekmiyo mu bide geç kaldım 2 ciyi vurmaya günü geçti bişey olur mu
Meriwa Mommm444 1 haftadan bişey olmaz canm takip etmesi lazım haklısın ama demekki yoksa yerine bakan da atlamıştır
Msydn6 Mommm444 evet etmesi gerekirdi bizimki maşallah takip ediyor gününden 3 gün önce mesela hatırlatır mesaj atar cevap gelmeyince arar vs mutlaka söylerler ama bir haftadan bişey olmaz yapılır
Annnnneeesss Mommm444 ben tetanoz aşısı hamileliğimde vurulmadım birşeyde olmadı vurulmsk zorunda seğilsiniz
asiltosumm35 Mommm444 valla kuzum aramalari gerekiyor tabi ama bence salliyorlar. Ben gidip sormasam benim ilk dozda haftam bile geciyormus cok kizmistim onlarw. İkinci de denilen gunde gidemedim arayan soran yok yani ya cok yogunlsr yada salliyorlar 🤷🏻♀️
Mommm444 asiltosumm35 yoğun olabilirler yorgunluk olabilir ama belki çok önemli bişey ve ben bunu aksatmış olacam i bebek olunca aşıları oluyo ben bilmiyorum mesela aramasalar nerden bilecem işte bende gidince tepki gösterecem
asiltosumm35 Mommm444 goster csnim bende gostermistim o zaman 🤦🏻♀️ Dedigin dogru simdi biz kendimizi bilip gidiuoruz ama bebek olunca is boyumuzu gecmis olcsk iste yine hep aklimizda buluncak sorumsuzca davrandiklari ona gore tedbir alcaz demekki 🤷🏻♀️