feamtrmea 37+3 üm az önce çok şiddetli sancım oldu resmen doğuruyorum sandım 10 ar dakka arayla bi saate yakın bi sancım oldu derin derin nefes aldım yürüdüm şuan iyiyim ama ne suyum ne nişanım geldi yalancı sancı sanırsam 🤔 hala daha ılık ılık sancılarım var
ecembugra53 feamtrmea canım kaç gündür benşm de var 39. Haftadayım yarın kontrolüm var hep normal Doğum dedi yarın net belli olır dikkat et agrın sancın geçmiyorsa artıyorsa git
Prensesimm77 feamtrmea bizde 37 haftalik olduk bu akşam bebek sürekli kasıyo kendini ama sancı nişan hiçbir belirti yok arada kasılma olurken vajinamda ağri hissediyorum 1 2 saniyeliğine sonra geçiyo
feamtrmea ecembugra53 ama suyum nişanım gelmedi gitsem de bişey yapmazlar herslde 🤔 bende yarın kontrole gidicem nasipse 🤲🏻
ecembugra53 feamtrmea benşm de gelmedi leke gibi geldi doktura dedim olabilir dedi Doğumu bekliyorum yarın gidince kontrolüm var netleşecek hersey canım bugun kafası hiç durmadı sag saol yapıyordu cok inş kanala girmiştir 😂
Dilber24 Ben 36+6 da doğum yaptım. Ne nişanım geldi ne suyum hastaneye bir gttim 4 cm açılma var dediler. Bence ihmal etmeyin.
ecembugra53 feamtrmea hadi bakalım canım 😍😊 Rabbim hakkımızda neyde onu hayırlı eylesin inş ❤️ Kolay doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize
ecembugra53 feamtrmea canım doktor dan geldim normal Doğum açıklık sıfır bekliyoruz şimdi 6 Kasım’ı 😂😂
ecembugra53 feamtrmea 3600 olmuş teyzesi KUZum 🙂 sancım benşm 100 şerde tavan etmiş ama ben hissetmiyorum 😂😂
feamtrmea ecembugra53 oy maşalllah sağsalim gelsin inşallan yavrun 🤲🏻🤲🏻 benimde ilk hamileliğimde öyleydi sancı tavan çıkıyodu bende biiey yok 😄
ecembugra53 feamtrmea saol balım amin inş KUZum 😂😊🤲🏻 Sancı tavan evet canım ama inş gelir 🙂❤️Dua edelim hep 🙂🥰🤲🏻
ecembugra53 feamtrmea 🤲🏻🤲🏻🤲🏻amin cümlemizi inş bi avaz da kurtarsın kolay doğumlar nasip etsin hepimize ❤️🙂🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻