MatematikciAnneAdayi Konyaya yeni geldim ve 5 haftalık hamileyim doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var kizlar.
Tugbaoztrkmn MatematikciAnneAdayi Medicana Hikmet Karabacak tavsiye ederim 👍🏻 Çok başarılı bi doktor ilk hamileliğindede ona gittim şimdi tekrar gidiyorum
Balkuzu01 MatematikciAnneAdayi medova azer uluğ ve medicana hikmet karabacak .büyükşehir hastanesi nihal demirkoprulu seçim senin hepsinde de memnun kaldım
Kdryns22 MatematikciAnneAdayi medova hastanesi fuat demir mukemmel bir doktor azer arasi hic tavsiye etmiyolar bi çok kisiylede munasebeti olmuş kotu anlamda bilgine canım ama fuat demir gerçekten harika bir doktor
Fskah-42 MatematikciAnneAdayi rica ederim bi oglumu nihal hanimda dogum yaptim şuan 37 haftalik hamileyim yine nihal hanima gidiyorum
MatematikciAnneAdayi Fskah-42 ilk muayeneye farabi hastanesinde mehmet bektasa gittim buralari bilmedigim icin sizlere danismak istedim. Nihal hocayi baya kisi yazmis denemekte fayda var
Fskah-42 Balkuzu01 suan 37 haftalik hamileyim 3 ogluma cati muayenesi yapmadi daha yarin kontrolum var yaparmi bilgim yok
Balkuzu01 Kdryns22 azer hanım iyi bir doktor ilgileniyor memnun kalmayanlari bilemeyecem ben tavsiye etmek istedim bende memnunum çünkü 🌸
Kdryns22 Balkuzu01 ben bir kere gittim gercekten bi dovmedigi kaldı bebegimin kalp atışlarını neden duyamadik dedim diye üstelik herkesin yorumu farkli olabilir illaki bi çoguyla kotu olay yaşadı diye senlede yasayacagi anlamına gelmiyo tabii