Brcklc Sizde ufakdan bebek hareketleri ni hissediyorsunuz başka ne gibi değişimler var paylaşalım 🤰☀️
senakhrmn Brcklc bende 17+2 yim 🥰 ufaknufak hareketlerini hissediyorum. Karnımda 16.haftada çıktı löp diye 🙈😂
Zafsim0801 Brcklc merhabalar ya çok kararsızım 15 haftalık karnımda yaniii göbek deliği altında hane bebek hareketidir diyemıyorum etrafım çok yeni diyor nasıl anlatsam hane böle içten kayan bir iğne batmasa gibi oluyor sol tarafıma ama saniyelik sizce bebek hareketimidir
Gizemaltnr Brcklc ben 17 oldum bugün sürekli vajinanın ustunde hissediyorum normal mu acaba orda hissetmem
Umay05 Nofa inan aynı şeyi düşünüyorum 17+2oldum bi kıpırtı bi seyirme bi hareketlilik var ama bunlar normalde de olan şeyler diye bebişe yoramadım😬
Brcklc @1maviyol benimde bianda şişlik oldu ilerleyen zamanlarda nasıl olucaz acaba :) tek değilim demekki
Brcklc @Nofa bende tam konduramiyorum tarifini ama biyerlere garip biseyler olduğunu kesin hareketli olucak dendi erkekmi cinsiyet bellimi
hayatsevincim Benimki erkek ve bugun tam 17+0 olduk karnımda saniyelik göz seyirmesi gibi bişeyler oluyo ara ara sanırım bu o olsa gerek hareketleri😍
Brcklc @Zafsim0801 benimde sol tarafimda kipirdanmalar oluyor dün doktor erkege benzettim ve çok hareketli dedi cidden bakdim kolları durmuyordu☺️
Brcklc @SERNUR ben baliketliyim ama hissediyorum aslında iç karnimda geniş nezaman gecicek zamanlarda bizde teknelerini hissedeceğimiz günler gelicek diyorum🤗
SERNUR Brcklc valla canım saglıklı olsunlar da 😍 😍 benimki sürekli yatıyo sırtını dönüp yüzünü felan pek göstermiyor doktorda ama evde görsen bişeyler yiyince felan kıpır kıpır ediyo 😍 😍
Brcklc @SERNUR canim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin merhametli biz anneler herşeye razıyız 🤲☺️🤗
Brcklc @SERNUR dün ultrasonda erkek gibi görünüyor ve çok hareketli dedi ama ayriltili ultrasonda 20 haftalıkken kesin belli olur dedi senin bellimi canim ☺️
34ilayda55 Bende 16 haftalık hamileyim hissediyorum ara ara seyirme gibi ama çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın 🤲🏼😍
DamlaArjen Gizemaltnr Bende 17 haftalık hamileyim. benimde çoğu zmaan orda gün içerisinde arada sağa yada sola kaydığını hisediyorum. Bazende tam göbek deliğimin altında hisediyirum. 14 haftalıken sırf bunun için doktora gittim normal olduğunu söyledi.