Arzuoguz Nasılsınız anneler 🥰❤️ Tekmeler ne durumda benımkinin hiç durduğu yok valla oğlum olacak bakalım sizde ne var ne yok 🥰❤️
Bireylulmasali Arzuoguz maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin ben 12 haftalığım dr dün cinsiyetle ilgili bi tahminde bulundu %51 dedi emin değiliz henüz 😄
E-v-A101 Arzuoguz benim de oğlum olacak 25+5 olduk ama beyefendi. Nazlı Çıktı Nadiren tekme atıyor annesine mi kıymıyor nedir.🥰😍😍
threestar Arzuoguz detaylı ultrason yaptırdınız mı 😊 yaptırdıysanız kaçıncı haftada yaptırdınız? Ben de 21+1’im güzel gidiyor çok şükür benim kızım olacak, hareketleri normal gayet 😃
E-v-A101 Bireylulmasali Yüzde 51 erkek dediyse kesin erkektir erkekler Hiç çekinmiyor gösteriyor pipiyi 😁
E-v-A101 Bireylulmasali maşallah canım Bana da ilk erkek dediler ama. Kimseye söyleme değişebilir dediler ama sonuç olarak değişmedi OĞLUŞ geliyor 🥰🥰 Allah yavrucaklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🙏
Arzuoguz Bireylulmasali evet kesin dedi bakalım 🥰🥰 23 haftalık olduk değişmedi erkek dediyse değişmiyor yani bana kordonunu gösterdi bu da pipisi dedi resim bile verdi değişme yani 😂😂😂
Arzuoguz threestar yarın yaptıracağım özel bi klinikte 1 bck saat bakıyor doktor cd de veriyor fotoğraf falan bakalım nasıl olacak 🥰🥰
Bireylulmasali E-v-A101 amin canım ben de hiç kimseye söylemedim yanılma payı olur diye çünkü söylersem dayısı teyzesi hazırda bekliyor hediye almak için 😂
E-v-A101 Bireylulmasali aynen mantıklı bir sen bil çok zevkli oluyor herkes tahminde bulunuyor ama sen biliyorsun 🤩🤩🥳🤗🤗
yenianne140920 Arzuoguz 21+4 olduk ben bu son 2 haftadır çok hissediyorum maşallah özellikle bu saatlerde bir hareketlenme geliyor 😂
Mehtapakgl Arzuoguz bugün bende 23+0. Aynen benimkide öyle maşallahları var. Benimde oğluşum olacak olacak 😁