imren91 Hocalarım , 32+0 da mi doktordan çalışır raporu aldınız? Okulunuzu arayıp çalışacağınızı söylediniz mi?
TeacherrMom imren91 bunu bende merak ediyorum bekleyim burda. Müdür alamazsın nasıl Alcan dedi çünkü. Ama burda daha önce 24-32 arasında idari izin kullanıp 32. Haftada çalışır raporu alıp devam eden gördüm
minnie11 imren91 önceden bilgilendirdim ama bilgi vermeden rapor alsam da kabul etmiyoruz mu diyecek halleri yok. Ama iletişimde olmak daha iyi
esrAlp imren91 hocam raporu alınca okula teslim edeceksiniz zaten öğrenecekler aldığınız gün ama münasebetiniz iyi ise idare ile ben şu şu gün çalışabilir raporunu teslim edicen diye bilgi verirseniz idare de ona göre planlama yapar ama önce drunuza raporu verip vermeyeceğini sorun çünkü pek vermek istemiyorlar bu dönemde
Edsn TeacherrMom ben çalışabilir almıştım 32 de sonra 34.haftam şans eseri seminere denk geldi ve sonrası 37 ye kadar canlı derslerle devam ettim çalışmaya 2 hafta yaz tatiline geldiği için 2 hafta aktaramadım ama diğer 3 haftayı doğum sonrasına aktardılar şu an doğum izni deyim🥰
minasmomy Ben 32+3 te aldım raporu.Direk müdür yardımcısının mail adresine yolladım .Okula kadar götürmeye gerek bile yok.Ama tabi bunu benim müdür yardımcım söyledi,sizinki direk getirin de diyebilir.
hemsireanne22 2ErkekAnnesiiiii 24 haftada 24 haftada oldugunuzu bildiren durum raporu alip 32 ye kadar idari izne ayriliyorsunuz 32 de yine doktora hidip istege gore calisabilir veya calisamaz raporu alip idareye vermeniz gerekiyor daha sonra calismayacaksaniz dogum izniniz basliyor calisacaksaniz dogum sonrasina 5 hafta calisip aktariyorsunuz