Sermec27 TgcDmrblk hafif mide bulantıları dısında pek belirtim yok 2 3 gün kadar da yerleşme kanaması oldu az az kahverengi sekılde 4+3 su an Allah nasıp ederse 🥰🤲
saziye51 TgcDmrblk 6 haftalık hamileyim kokuya karşı aşırı hassiyatım var herşey kokuyor mutfağa girmeye korkuyorum 🙈
Minikkus00 Sat a göre 6 haftalığım. Şuana kadar ayaklarim buz gibi üşümesi var bacak kemik ağrım ve göğüs ucu karardı . Arada kasık ve vajinada ağrı oluyor sanki adet olacağım gibi. Mide bulantım henüz olmadı
Sermec27 Minikkus00 bende olmuyor canım cok ayakta kalınca belim agrıyor sadece 5 gün önce olmuştu ama cok kötü karnım agrımıştı su an 4+3 üm
hiranurun_annesi Minikkus00 bende de adet sancisi gibi sanci giriyo kasiklarima insallah normal bi durumdur 🤲😊
Ftm_binboa17 Bende 4 yada 5 haftalığım dün öğlen kasığımda sancı başladı sabah 5 kardar sürdü bu günde karnında hafif bir sancı birde bel ağrım var
Knkhbb Ftm_binboa17 kasık ağrısının sebebinin üşüttüğüm için gaz sıkışması yüzünden olduğunu fark ettim ayaklarınızı özellikle sıcak tutun benimde gece çok oluyordu uyuyamıyordum şimdi daha iyiyim çok şükür
Sevincinci Minikkus00 ben gördüm tam 5 haftalıkken ilk öğrendiğimde betam 843 dü 1 hafta sonra gittim ölçmedi baktı kese ve bebek belirtisini gördü çok şükür bu hafta da allah nasip ederse kalp atışı 💗
Cannn Sevincinci Cuma günü beta 2555 çıktı kese görünmedi haftaya Cuma tekrar gel dedi kese görünür mü acaba ilk hamileliğim 😊
Ftm_binboa17 plakayerli yok gitmedim çok aşırı bir sancı değildi olsa giderdim kanamam falan olmadı şükür geçti sonra
Ftm_binboa17 Knkhbb bende onu diyecektim ev soğuktu bende inçe giymiştim biraz bu gün mesela kalın giydim sancım yok
Knkhbb Ftm_binboa17 özellikle ayakları sıkı tutmak gerekiyor normalden daha hassasız bende çok korkmuştum ama çok şükür sıkıntı olmadı daha