Turkan2556 Merhaba kizlar 37 hafdalik hamileyim dun gecede beri bebeyimi tam aşagida his ediyorum eyilib kalkamiyorum belimdede sancilar var acaba dogum başalarmi ? Lutfen bilen varsa yazsin
Bebegimveben Turkan2556 kanala giriyordur ne güzel Benim daha hala kaburgalarıma vuruyor karnım da inmedi
Ilkannelik Turkan2556 bebekleriniz doğum kanalına yaklaştığı icin bu şekilde hissetmeniz gayet normal bel ağrısı kasık ağrısı ama farklı bir kanama nisan gelmesi yada su gelmesi olursa doktora başvurun lutfen
Keriminmutluannesi Turkan2556 34 hefteden eleyem indi 37 deyem)) uşaq aşağı düşüb deyedi can eger su leke gelmesi yoxdusa bide davamlı sancı gelmirse qorxusu yoxdu
ozgesoy28 Turkan2556 canım bende 37+1 aynı durumdayım bian sevindim tek değilim diye bebeğim bugünden beri heppo aşağıda kasıkalrda ağrı oluyo sadece belde felan yok ama bilmiyorum
Ayselcnt Ağrı var mı canım.. yada nişan gelmesi gibi bir durum.. bebek artık iyice ağırlaştığı için o şekilde hissediyor olabilirsin.. Artık son haftalara gelmişsin şükür..
Turkan2556 Ayselcnt sagol canim evet cok aşagiya indi evde yuruyemez hale geldim bu gun kaynanamla biraz cikib gezdik ki belki nişanim falan gelir yada acilma olir artik gercekden dogurmak isdiyirum
Gulsam Bende 37 haftaligim aynisi bendede oluyo...cok bastiriyo asagya dogru. Sanirim yolunu yapiyo😁😁😁 bel agrisi kasik agrisi arada bir karnima agri girmesi bazen bende diyorum tamam geliyo bu ama sonra geciyo. Düzensiz oldugu sürece sorun yoktur diye düsünüyorum okuduklarima duyduklarima göre
Keriminmutluannesi Sancılarını izle 5 deqden bir olana kimi gözle, davamlı 5 deqden bir gelirse hekime zeng et,eger düzensizdise yeni biri 5 deq sonra biri 15 deq sonra gelirse yalançı sancıdı olan şeydi qaldıki ağrıya ona doğana kimi katlanmalıyıq😐
Turkan2556 Keriminmutluannesi yox duzensizdi ama ayaga qalxan kimi cox pis agriyir yeryie bilmirem her deq ayaqyoluda qaliram mende 30 hefdede aciliw vardi o vaxdan hekim.ilac serum verib butun rahim agzi acilmir
newra Turkan2556 bnde 37+2yim ve aynı şeyler bendede oluyor ama kızımın doğmaya niyeti yok bnde doğurmak istiyorum artik😣
Turkan2556 ozgesoy28 yok benim belimde felaket bide sabahdan beri kaskika adilarim oluyirum ama sanci duzensiz cok isderdim yarin dogum olsun ama olmuyor
Turkan2556 newra evet ya benim kizim 30 hafdadan beri gelmek isdiyordu ilac serum falan oldu rahim agzim acilmiyo ne kadar eyilip kalkiyorum ama yok olmuyor
newra Turkan2556 doğum korkusu var bn de ama gittikce agrilarim artıyor o yüzden her şeyi göze aldım dua ediyorum 1 gün önce doğdun diye
Mehin Qizlar salam. Mende 38 heftedeyem ele olurki usaqi hiss elemirem hec. Qarnim ele yungul olur ele bil icinde hecne yoxdu quw kimi oluram. Ama daw kimi sertlewirde cox vaxt. Sizce normaldi qarnimin yumuwalmasi ve hecne hiss elememeyim? Yeni usaqi hiss elemirem ele olurki. Ancaq terpenende hiss edirem.
Aliasafinannesi Kızlar bende normalde 32. Haftama giricem ama ultrasonda 2 hafta önde gözüküyor ve bebek iri gösteriyor. Ağrılarım oluyor kasıklarıma doğru falan belim. Bebekte iki üç gündür tamamen aşağıda hareket ediyor nerdeyse çıkacak saniyorum o kadar .
Turkan2556 Aliasafinannesi bende ayniyim ayni acilari hiss ediyorum ama bi turlu bebek dogmak bilmiyo