Mennu Detayliyi yaptırdık 22+5 deyim bir perinatologa yaptirmadim kadin dogum uzmanıydı bu şekilde olup ielrleyen hamilelikte sorun yaşayan oldu mu
Ozgsgr Mennu bizim aynı sekildeydi 20. Haftada görüldü 24. Haftada kayboldu çok şükür. Şuan 31. Haftamdayim
Semabkr Mennu benimkinde 18.haftada görüldü şuan 24. Haftamdayim doktorum geçtiğini söyledi önemli bir şey değil yani
Aybala123 Benim bebeğim de vardı canım kafana fazla takma şimdi 29 haftalık olduk şükür benimkine down sendoromlu olabilir demişti ya haftası buyunce ya da doğumda geciyomuş uzme kendini
Mennu Aybala123 doktor zaten bana cok az dedi parlaklik haftaya yine çağırdi dediginiz gibi son aylarda geçiyormuş o parlaklik umarim bir sorun çıkmaz sizin içinde benim icinde 🤲
Sebis3232 Banada söylediler canım ama sol tarafta dedi doktor sağda olsaydı sıkıntı olabilirdi dedi hiç bişey anlamadım benim normal de de detaylida da çıktı
Mennu Sebis3232 sag solda bir fark var mi bilmiyorum ama bana zaten taraf bildirmedi. Umarim bir sıkıntı yoktur bende de