Edacan2019 Merhaba,20 ay önce ilk çocuğuma sezeryan ile Doğum yaptım şuanda da 3 aylık hamileyim. Eski sezeryan yerimde son 4 gündür pişik yanma ve kötü kokulu ıslaklık oluyor.daha önce başına gelen oldu mu?
Eymenimmmm Edacan2019 mutlaka doktora git canim enfeksiyon olabilir ama 20ay gcmis coktan kapanmistir dikislerin dikislerinin oldugu bolgedemi islaklik ve kotu koku🙄
Gul_meftun Edacan2019 benim sık yaşadığım bir şey kilo olayından dolayı yaşıyorum ben genelde arasına kalın peçete koyuyorum orayı kuru tutmaya çalışıyorum yoksa geçmiyor
hifabostanci Edacan2019 Göbeğinizi eritemediniz buda orada sarkıntılığa yol açıp dikislerin üstünü kapatmaya yol açtı.. terlemedikçe dikiş aralari nemlendi bu da enfekte olup irin suyu akmasina vesile oldu büyük ihtimalle, her ihtimale karsi sabah aksam batikonla silip temiz bir pecete koyun hamile külodu giyin. Onu tutacaktir.. gecmis olsun 😊
Edacan2019 Eymenimmmm göbeğim katlanmaya başlayınca orası havasız kaldı o zamandan beri pişik yapıyor dikişlerde bişey yok ama yinede korkmaya başladım
Edacan2019 Gul_meftun benimde göbeğim katlandı orası arada havasız kaldı şimdi bende havlu peçete koyuyor ancak öyle rahatlıyor tek korkum karnım daha çok büyüdükçe dahada çoğalması😩yada başka bişey sebep midir diye korkuyorum