Mmmerve123 Kızlar bugün 2-3 kere oynadı oda aşırı az hareket azlığı önemli bi sorun mu yoksa hareketsizlik mi önemli olan? Ona göre doktora gidicem bugünde pazar kendi doktorum yok acil cevaplarmısınız
ecembugra53 Mmmerve123 canım bebek büyüdükçe yeri daralır normal günde 10 defa hareket etmesi laxım etti mi hissetim mi
Mamyyyyy Mmmerve123 cnm bnmde 36 bitiyor yarın 37. Haftaya giriyoruz bnmde pek hareket etmedi anlık hareket ediyor geçiyor normalde hareket etti mi yarım saat fln devam ederdi şimdi saniyelik bnde tedirginim biraz
EsmaaTklc Mmmerve123 36+1 benim de 2 3 gündür o şekilde az canım yarın kontrolüm var . Yeri daraldığı için sanırım keskin hareketleri olmuyor
babysevgi Mmmerve123 bebeğin yeri daraldığı için az hareket eder ama yine de doktorunuza haber verin anormal bişey hissederseniz . benimde az hareket ediyor evham yapmadım ama ne zmn belime aniden ağrı girdi ve bebek 1 saat boyunca toplandı salındı o zmn aradım dr umu😬 nst cektiler sonuc yalancı sancı ☺️
ecembugra53 Mmmerve123 canım vişne suyu iç çikolata ye soluna dön yat madrn suyu iç dene dürt bakalım düz vE soluna yat canım bekle
Mmmerve123 Mamyyyyy benım doktorum geçen ki kontrolümde 4 durum olursa hemen acile geliyorsun dedi ve saydı. Bu 4 durumdan biri hareket azlığıydı O yüzden tedirgin oldum ben mi abartıyorum acaba normalde çok hareketli şimdi yemek yicem uzancam oynamazsa gidicem çok korkuyorum
Mamyyyyy Mmmerve123 bnde eşimi bekliyorum işte şuan 9 a doğru gelecek eğer hala aynı olursa acile gideceğim bnde bi sefer oynuyor hafiften devamı yok
Mmmerve123 babysevgi bende hareket azlığı olunca korktum doktoruma mesaj attım bakalım bizlerde evham yapıyoruz ama forumda öyle şeyler yazıyolarki okudukça panik atak oldum
Urazannesi Mmmerve123 38.hafta iki gündür benimki de hareketsiz ki günde 100 civarı hareket eden bı bebekti. Saçma sapan gök yüzü olayları falan mı var acaba yine diye düşünmeye başladım