nilsmother Ayva yemek bebege güzellik verir mevzusuna katılıyor musunuz? Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor: Hamile kadın ayva yerse, çocuğu güzel (ve sağlıklı) olur. Buyurmuş 🌼
Ozdmrkbraa nilsmother bebeğin hem bedenini hem de ruhunu güzelleştirirmiş ben inanıyorum anneye de kalben manevi şifa verirmiş mevsimi geldi yemeye başladım şifa olsun diye berde okuduğumu hatırlamıyorum ama ayvanın öyle bi özelliği olduğunu biliyorum yani hem madden hem manen şifa veren bi meyve
Edizinannesii nilsmother ne kadar doğru bilmiyorum ama aşerirsen yersen eğer bebeğin gamzeli olur derler. Annem bende aşermis çokça da yemiş benim 2 tane gamzem var koca koca😂 bi tanıdığımız aşermeden keyfi yedi hiç bisey olmadı 😂
nilsmother Gigy evt bnde duydum hatta yerken yangına parmak basarsan bebek gamzeli olur die duydum 😁 batıl die düşünüyorum açıkçası orasını😆
Mlkko Gamzeyi güzellik olarak algılıyoruz ama normalde bir kusurdur doku kaybından oluşur. 😊 Genetik bi durum ayva belki de bu doku kaybına yardımcı oluyordur 😬