Ebru1520 Cansel06 Oglumda hamileyken basima geldi 9 haftalik ken oldu doktora sordugumda yerlesme kanamazi dedi
Tugceasl Cansel06 doktoruna sormalısın bence burdan kim ne derse desin için rahat etmeyecek çünkü ama her hamilelik bir değildir kiminin yerleşme kanaması olmazken kimisi yerleşme kanaması da görebilir . Ben hiç görmedim mesela yerleşme kanaması falan doktora git ondan Bilgi al 🌺
hiranurun_annesi Ebru1520 bende 5 haftalık hamileyim kahverengi tortulu lekelenmem oluyo doktorum progestan kullanmami söyledi ama sanki adet sancisi gibi sancim var normal mi acaba ya
Mavis06 Açık pembe özellikle tehlikeli olabiliyor biran önce doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben bir ay içinde 3 kez kanamadan acile gittim ve sürekli ilaç ve iğne kullandım. İlk aylarda kanama ciddiye alınması gereken bir durum.
Cansel06 Mavis06 şuan acile gidiyorum ama merak ettim normal mi değil mi diye inş sağlıklıdır bebeğim
Nurhayattt Cansel06 bende de oldu canim ama ilaç iyneyle kurtara bildik bebeğimi. İNŞAALLAH seninki de iyidir. Lütfen buraya nasil olduğunu yazarsin canim Allah yardimcin olsun
Ebru1520 hiranurun_annesi normal canim Ben 2. ciye hamileyim 11 haftalik hamileyim hala adet sancisi gibi sancim oluyo
Haticee1 Kızlar gebeliğin ilk 3 ayı görülen bütün kanamalar ciddiye alınması gereken kanamalar lütfen dikkat edin kendinize sağlıklı bebisler
Maykoo Açık pembe kan ilişki sonrası 2 gün geldi bende doktor düşük riskin yok dedi ama nolur nolmaz diye bi kutu progestan verdi 3 tane kullandım sadece bide 20li haftalarda olmuştu
Cansel06 Nurhayattt acilden geldim şimdi çok şükür kalbimiz pıt pıt atıyor 🙏 Protestan yazdı doktor hastaneye yatış önerisini kabul etmedim evde yatıcaksın ozaman dedi içim rahatladı çok şükür
TY123 Cansel06 iyi canım Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin cok sevindim bi kac saat önce okumustum simdi yine baktım sevindim 🤲🏻
Nurhayattt Cansel06 Cansel06 ohh çok şükür, hadi gözün aydin canım, ben de ayni şeyleri yaşadim o yüzden çok iyi anliyorum seni. ALLAH hepimizin bebeğini korusun inşaALLAH
Bilge1234 Cansel06 çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine kalkma yat en azından şu kritik zamanlar gecene kadar en azından Rabbşm yavrularımız sag salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Cansel06 TY123 🙏 teşekkür ederim amin inş rabbim hepimizinkini sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder 🙏