Ceylans Demiralpmoms bizde Demiralp koyuyoruz bitişik şekilde ama 🙂 sağlıkla kucagınıza alın sizde görünce yazmak ıstedım ilk kez duydum koyan birisini daha
NeslihannK 2011iremokan2017 4 yasında oğlum var Ismi Miraç 💙 2. Oğlumu bekliyorum Baybars olucak ismi 💙
yasemin333 Meleknur0721 Görkem Alp daha uyumlu sanki.Uzun izimler başta olunca daha uyumlu oluyor bence yine de sizin kararınız tabi ☺️
Demiralpmoms Ceylans amin inşallah cümlemiz canım🥰 yaa bende pek çevremde duymadım. İnternet ortamında denk geliyor ama çok yaygın değil demek ki. Adıyla yaşasın miniklerimiz🧿😌
Rahime4545 İlk oğlumun ismi Arda şimdi ikincisini bekliyoruz 31 haftalığız her an dünyaya gelebilir oldukça aceleci bir minik ona da Ayaz ismini düşündük Rabbim nasip ederse🤲
alparslaninannesiii Kullanıcı adımdan anlaşılacağı üzere Alparslan💜 aman dikkat ateş rüzgar falan riskli isimler rüzgar gibi esiyo sonra çocuklar🤪 hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
Gullyz İlk bebeğimiz 32 haftalığız …… ayaz koyucaz inşallah babası da bir isim ekleyecek başına 😂ben doğurmadan bulcak diye umut ediyoruz 🤪