KsmAnnesi Merhaba arkadaslar bugün 39 haftalık oldum kahveremgi leke akıntı geldi bu normal mi hastaneye gitmeliyim
gokcek07 KsmAnnesi bende 39 oldum bugun sabırsızlıkla bekliyorum 😊 muhtemelen nişan gelmiş canım panik yapma tabi ki yine de doktorunu bilgilendir, ağrın, kasılman var mı takiple kendini sağlıkla gelsin evlatlarımız ☺️
KsmAnnesi Sevdiss_17 ayy teşekkür ederim nişan diyorsunuz yani bi heyecan bi sıtres bekleyecegim sancım oldugunda gidecegim 😍❤️
Sevdiss_17 KsmAnnesi evet kuzum benim kizimda akintiyla karisik kahverengimsi geldi sonradan hafif kirmiziya caliyodu oglen 3 gibi geldi aksamina hafif hafif basladi ayni adet agrisi kasiklardan degilde belden giriyo agri 7 cm olana akdar iyiydi sonrasi azicik agrili olsada 8 cmd3n sonrasi cok hizli gelisiyo hemen 10 oluyo sonra hemen ikinma yavrun kollarinda bol bol yuruyus yap comel hurma yemeye devam et sanci gelsed3 gelmesede yumusatir orayi belki bir bedende son gununz olur yarin kucaginizda olurrr insallah 😊
KsmAnnesi Sevi01 bizim bebiş 34 haftadan beri susuzluk ve plasenta kireçlenmesiyle baş ediyor rahim agzı yumuşaklıgım 4 haftadır var bende ne gelen var ne giden bar dedim bugün böyşe bakalım rabbim hayırla kavuştursun benişlerimize😊