Denizmom Kızlar karnım titiriyor 20+1 im ama ara ara titriyor sanki bebek titriyor gibi ya bu kasilma vs değildir dimi
kubuduru Denizmom bende de oluyor ama ben de göğsümün altında oluyır sebebi kordonuyla oynamasıysa çook ilginç :)
Zeze20 Denizmom Benim de oluyor canım, inşAllah normal bişeydir. Benim kız kordonu dolamış boynuna iki kat, sezeryan olucam galiba
Denizmom O zaman benimki oyuncak olarak kullanıyor galiba ama kasgima doğru yani göbek deliğinden 3-3 parmak aşağıda oluyor bu olay
Mom046 Denizmom Zaten o haftalarda genelde orada dolanıyorlar🙂 Ben yaşamadım hiç o durumu ama araştırdığımda ve burda gördüğümde sebep ondan bahsediliyor
Serapkulak 31 haftalık hamileyim uzun süredir aynı şekilde sanki karnımın içinde titreşimli bı telefon var o derece titriyor sürekli bende doktoruma sorucam merak ediyorum
A_Alparslan kubuduru benim de tam iki göğsümun ortasinin hizasında ama arasında değil yani midem de diyebilirim titreme oluyor aynı yermi acaba seninki ile?
kubuduru A_Alparslan aynenn canım tam bahsettiğin gibi hatta şuanda da var 2 3 dk sürüyor sanki oluncada