KBR12- 6 aylık hamileyim kızlar ne kadar bırakmaya çalışsam da bırakamıyorum şu zıkkımı sigarayı acaba doktoruma bu durumu söylesem bana tepki gösterir mi veya bir önerisi olur mu
Esra-dmr KBR12- canım tabi ki bıraksan çok daha iyi ama bende arada günde 1 tane içiyordum tiksindim biraz öyle bırakabildim şimdi. Bence sor yargılamaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum en azından bi fikir verir sana bence ya da belki kısıtlama verir adedinde .
Serifeisitmir KBR12- canım bende bırakamadım daha dogrusu başta tiksindim ama sonra as erir gibi canım istedi haftada 1 tane içtim en düşük değerde aldım ama tabi doktoruma sormaya korktum cunki kesin bir dille red etti
Attent KBR12- çok üzücü evet inşallah bırakırsın komşumda içiyordu bebeğinde sigara yüzünden solunum sıkıntısı var şimdi çok ama çok pişman bebeğini öyle çaresiz gördüğü için ama olan oldu :_/
KBR12- Esra-dmr başta bende tiksindim ama sonra yine içmeye devam ettim günde 5 tane içiyorum çok değil ama yine zararli
Tugba78 Bnce drunun bilgisi olmali bu konuda dogum da senin ve bebegin icin sıknti yasiyabilirsin en kisa surede birakman temennisiyle
Esra-dmr KBR12- umarım bırakabilirsin bırakamazsan da bebeğine bi zararı olmaz inşallah 5 i de azaltırsın belki Rabbim kolaylık versin 🙏🏻
Tuagca Gunde yarim paket iciyordum gebelik oncesi bi iki kere kriz gibi geldi atlattim sukur , simdi 36 haftadayim aklima bile gelmiyor en kisa zamanda sizin de bırakmanız dilegi ile