Asya12 6+3 haftalık hamileyim. Doktorum Folidoce ilacını verdi. Yaklaşık 3 hafta içtim ama aşırı mide bulantısı mide yanması yaptı. İki gündür içmiyorum ağır geldiği için ve suan içmediğim için rahatım doktoruma danışacağım bu durumu yaşayan var mı?
plakayerli Asya12 folik asit bu haftalarda asla bırakılmamalı markasını değiştirebilirsiniz ben folbiol kullanıyorum midemi rahatsız etmiyor
htcedgn Asya12 midenizi rahatsız etmeyecek başka bi formla değiştirebilirsiniz. İlk 3 ay çok önemli folik asit🌸
Attent Asya12 folik asit hele hele gebelikte çok ama çok önemli miğden bulandı diye icmemen evet seni rahatlatmış ama bu seferde bebek için sorun doktoruna şöyle yine folik asit içinde olan başka ilaç verir ama icmemezlik sakin yapma çünkü çok önemli sonradanda içmedim diye pişmanlık yaşarsın:/
endobeybi Asya12 folik asit içmemezlik yapmamalısınız ilk trimesterda çok önemli. Farklı bir marka deneyin 🙏🏻
Gzlgzl Asya12 bende aynısını kullanıyorum bu hafta son başka geçiyoruz gece yatarken iç hiç bişi yapmaz gündüz yapabiliyor
Rumeysagnc Asya12 ya demek ki mide yanmam bunfan kaynaklanıyor bir türlü bulamamıştım sebebini Teşekkürler bende ilacı değiştireyim bari