sehrengiz_8 Kızlar 7+2 de iken düşük yaptım öyle aşırı bir kanamam olmadı çok az hani normal adet gibi mi kanama olurdu yoksa az mı gelirdi merak ettim
Gigy sehrengiz_8 benim kalbi durdu ve kürtaj oldum ,diğeri de dış gebelikti ama ikisinde de kanama olmadı hiç bir sekilde burada da okuyorum bazen olmuyor
sehrengiz_8 maria12 ben düşük yaptım ama öyle adet gibi kanamam yok normal değil mi ki acaba pazartesi gideceğim yine de
sehrengiz_8 Nurmucize şu an neredeyse yok denecek kadar az bir kanama var lekelenme gibi sizde de mi böyle idi
blueberyy00 Nurmucize herkeste öyle olmaz istisnadır o çoğu kişi adet dönemi süresince 10 gün içinde leke şeklinde olur biter nadirdir yani çok uzun süren lekelenmeler
sehrengiz_8 Gigy benim gebeliğim gelişmedi 6+3 te iken gebeliğim 4+5 te kalmış doktorum demişti düşük bekliyoruz diye oldu da
sehrengiz_8 blueberyy00 lekelenme şeklinde oluyor değil mi adet değil burada adet gibi görenler varmış ancak erken dönem düşük olunca lekelenmeler oluyor yazıyordu internette
blueberyy00 sehrengiz_8 şimdi düşük yaptığın ilk gün adet gibi sokulur atar vücut dışarı ama o adet gibi yoğun olma ilk gün oluyor sonra az az leke şeklinde bi sure devam ediyor