Umrankalkan Anneler 37 haftalık hamileyim oğlum dün gece çok aktifti masallah sabahta hareket ediyordu suan çok etmiyor korktum biraz açıkçası basına böyle bişi gelen var mı
Mamyyyyy Umrankalkan bnmde 36. Haftam bitiyor Bugün 37 ye giriyorum sanki bnm kızında hareketleri azmış gibi geliyor evham mı yapıyorum bilemedim tedirginim ama
S-r-p Umrankalkan iki saat takip edin belki uyuyordur ama benim arkadaşım da iki saat takip ettikten sonra doktora danışmıştı sonra nişanı gelmiş doğum başlıyormuş o gün yapmıştı doğum
bebegim_28 Umrankalkan bende bugün 37 oldum bazen benimde az oluyor perşembe günü kontrolümüz vardı söyledim artık yeri azalıyor ondan dedi doktorumuz ama iki gündür pek hareketliydi bugün yine az hareketili mesela.. günde 5 6 defa hareket etmesine dikkat et dedi doktor
feamtrmea Umrankalkan 37+3 üm benimkide aşırı hareketliydi ama artık öyle eskisi gibi hareket etmiyo bence son haftalar olduğu için normal ve yeri de daraldığı için rahat edemiyo ondan ☺️
Umrankalkan Mamyyyyy yarın kontrolm var Allahtan kimisi normal diyor yeri daraldı diye kimisi gece daha aktifler diyen de var napalım kii😓
Mamyyyyy Umrankalkan bnm ayın 2 sinde kontrolüm eşim işte 8 de gelecek eğer böyle devam ederse acile gideceğim
Kader-29 Sen nekadar hareketliysen çocuk okadar hareketsiz, sütünü bol bol iç hatta çikolata ye bekle sakin hareket etmezse direk doktora git.