Ftm_binboa17 beklerken123 Cuma günü bende doktora gittim adet tarihime göre 6+1 olması gerekirken keseme baktı be 4+3 kesen dedi yani canını sıkma döllenme çok geç olduğu için öyle oluyo herkesin yumurtası farklı zamanda dölleniyo
Msd26 beklerken123 yani genelde 2000 3000 olunca kese görülmeye başlar ama bu tabiki herkese genelleme yapılamaz bnde 2400 ken bile kese sadece 2 mm di yani çok minnacık görülmeme durumu bile var daha erken yani görüldü görülmedi diye takman için beta hcgen çok yükselir haftan gecer hala görülmezse dış gebelikten bahsedilir canım suan hiç kafana takma normal yani
Msd26 beklerken123 son adet tarihine takılma geç yumurtalama ve döllenme olabilir beta hcg göre 2 ve 5 haftalık arasının yani 2 haftalıkta olabilir 5te
MM0106 5+3 dün öğrendim hemen hastaneye gittim kese ve plesanta oluşmuş 10 gün sonra kalp.atisi dedi bulantı falan yok halsizlik uyku var kasık. agrisi çok fazla ve akintım.cok
ozydm Kızlar bende 5+4 üm ama ne bulantım ne kasık ağrım var. Bunların olmaması normal mi? Haftaya kalp atışı için gidicem nasipse ama çok heyecanlıyım, herkesin az çok şikayeti varken acaba bende anormallik mi var diyorum 😔
Septik34 ozydm erken daha bulantı genelde 7. 8. Haftalarda başlar. Kalp atışı içinde acele etmeyin derim ilk bebeğimde 8. Haftada duyulmuştu. Ondan önce gittim geldim durdum duyulmadı
mom77 She 9+2 hafta bende 12 haziran doğumluyum bu arada (: yegenım 11 hazıran inşaallah bebeğimde 10 haziran gosterıyor (:
Zehraaa98 Bu gece 8 haftalık olcaz Allah nasip ederse merakla beklıyorum 15 dkyı😍 bulantı kusma tam gaz devammm😄
Kayabebek Merhaba kızlar bende 7+4 kalp atısını iki gün önce duydum allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin dogum tarihim 24 haziran bebegin tahmini dogum tarihi de 24 haziran doktor böyle söylediginde cok sevindim ufak bel agrısı ve kasık ağrısı harici hiçbirşeyim yok ya mide bulantısı felan varmı benim gibi olan aksi bir djrum yoktur dimi 🙂