gamzelinaz Malum virüs… Doğuma gelenler minimum sayıda olacak. O yüzden çikolata serbet hediyelik hazırlamayı düşünüyor musunuz? Neler planladınız? Eve gelen olursa diye hediyelik hazırlamak lazım mı sizce?
Epifenomen gamzelinaz yaptırmadım, eve kimseyi kabul etmedim ama görümcem hediyelik magnet yaptırmış yollamış kapıdan uğrayıp hal hatır soranlara iş arkadaşlara falan verdim😌
Dumannn gamzelinaz hediye dagıtmıcam ama cıkolata yapıcam kendim. Büyük ihtimalde çoğunu ben yerim😂😂😂 sadece annelerimizi vs kabul edeceğiz mısafir⚔️⚔️💣
Merve8494 gamzelinaz kendim evde kokulu taş yapicam malzemelerimi sipariş verdim toplam 67 tl ye geldi bana malzemeler çok yapmama gerek yok zaten 🙂
GizemAykut07 gamzelinaz Ben arkadaslarima ve yakin akrabalara dağıtmak icin magnet yaptirdim eve cok kisiyi almasak bile yakin arkadaslarim (surekli görüştüğüm arkadaslarim) gelir onlara vermeyi düşünüyorum zaten gelecek olan arkadaslariminda kucuk bebekleri var bi sorun olacağını sanmıyorum
gamzelinaz Epifenomen en mantıklısı. Oda süslemek, serbeti çikolatası hediyesi düşünmek bile daraltıyordu 😅
gamzelinaz Epifenomen benim henüz doguma var. Bazıları corona filan bilmiyor, evine davet ediyor, eve oturmaya gelmek istiyor, dısarı cıkalım diyor. Normalde de hayır demekte zorlanan ben sekilde sekile girip bahane bulmaya calısıyorum 😂
Epifenomen gamzelinaz düşünmeyin boşverin ona harcadığınız miktarı bebeğinize kullanırsınız normal bir zaman olsa ben de yapmak isterdim ama hastane bile 1 kişiden başka refakatçi kabul etmiyor 😌 vallahi bebeklerin sağlığından önemli değil. Benimki küçük doğdu doktor kalabalığa girmesin dedi benim bahanem o oldu😌 enfekte olmaya çok müsaitler valla kimde ne var bilemiyoruz
gamzelinaz Merve8494 harika fikir. Ben nişanda kokulu tas yapmıstım. Tülle sarıp cicekle baglamıstım bir de etiket tasarlamıstım kendimce onu dagitmiştim. Bazılarına mıknatıs yapıstırıp dolap magneti de olabilir 💕
Merve8494 gamzelinaz bende mıknatıs yapistiricam magnet olsun diğer türlü atılabilir https://imgyukle.com/i/IHEGvf Bundan yapicam bende