Medineq Bunlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah anne olmayı benimle bir düşüğüm oldu bir Kaybım oldu 6 ay sonra tekrar gebe kaldım şu anda İnşallah ikinci bebeğime hamileyim Rabbim hepinize Sağ Salim nasip etsin Benim 2. Gebeliğim çok sallantılı oldu ilk düşündüğümden sonra doktora gittim çatlatma iğnesi falan kullandım daha sonra ödedim büyüklerin bir defa vardı 41 tane küp şeker 41 gün boyunca Günde 1 tane Rahime koyuyorsun ilişkiye girsem de girmeden de uygulamak zorundasın ma öncelikle inanmam lazım Ben 20 gün denemiştim 20 gün sonunda hamile olduğumu öğrendim Eğer denemek isteyenler olursa tavsiye ederim Ama İnanç çok önemli Lütfen inanın batıl inanç falan deyip geçmeyeyim tavsiye ediyorum
Zeynep228 Tgcycl hocam kızınada o şekilde yapmış ondan sonra çocuğu olmuş ama tabi nasip allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ☺️
Merveeee45 Sermec27 ayyy çok sevindim bana dua etmiştin unutmadım seni allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏 kendim hamile kalmış kadar çok sevindim anlatamam allah gönlüne göre versin 🙏
Ffc2224 momelif merhaba canım bende 25 haftalık hamileyim bendede kendimi bildim bileli pcos var hiç canını sıkma hayırlısı ne zamansa allah nasip eder inşallah bende dua edicem sana
momelif Ffc2224 Allah bagislasin evladinizi saglikla sihatli kavustursun insaallah ne kadar surdu hamile kalabilmeniz ve cok zayifmisiniz bn baliketliymde kilomdn yana korkuorm kalamam die :(
Ffc2224 momelif canım bana doktor femara verdiği ay hamile kaldım cok şükür hemen oldu korunmayı bıraktıktan 3,4 ay sonra olmayınca doktora gittim pcos var diye doktor femara verdi o ay kaldım yok canım ben zayıftım 1.68 boyum kilomda 58,59 falandı hep
momelif Ffc2224 anladm banada simdi vitamin verdi bir ay sonra gidecegim bakalm ilac verickmis belki onu verir bakalm hersy nasip bunlar vesile insaallah bende kavusurum Allah saglikla kavusmanizi nasip etsn siz zayifmissiniz bn 155- kilom 70 :/
momelif Deletedmom369 Allah razı olsun Rabbim insaallah saglikla sihatli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin bu durum cok zor ve sabir gerektirir Allahim her nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa hayirlisiyla nasip etsin hamilelere saglikli br sekilde kavusmayi olanlarinda Allah bagislasn insaallah aminnnnnnnnnnn
Ffc2224 momelif o zaman belki kilo verseniz bile hemen kalabilirsiniz cünkü pcos da kiloda baya etken ben suan 6. Aya girdim hamilelikte 4 kilo aldım ben biraz takıntılıyım 😅🙈 inşallah allah sizede hayırlısıyla bian önce nasip eder
momelif Ffc2224 maasallah Allahim insaallah saglikla kavustursun pco bende yeni cikti normalde zayiftim ama bir senede 20 kilo aldm :))) iki hamilelik gecirdim bu kilolrda ama suan pco aklmi karistiripr zayiflrm insallah dikkt etcem bakalm artk bende insaallah gzl hberler veririm
Ffc2224 momelif amin inşallah 🙏🏻 allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏻 Ama benim bildiğim pcos dogustan olmuyor mu sonradanda cıkıyor mu yani
momelif Ffc2224 valla bnde smdi cikti bende ole duymustm sasirdim ama sonradanda cikiorms demekki yoksa 5 yilda defalarca ultrasonla bakldim kan testleri verdm rahim filmleri hani gozukrdu
Sermec27 giresun 41 kişi 41 tane hurmaya ayrı ayrı Meryem suresi okuyacak her gün birer tane olmak üzere eşin ve sen 20 gün boyunca yiyeceksiniz o hurmaları ve 21. Gün ortadan ikiye bölüp yiyeceksiniz eşinle birlikte ben 2 kere yaptım bunu ikisinde de yemeden hamile oldugumu öğrendim 🤲