Dimplesgirll mrveyvz ay canım bende pamuklarda oturuyordum önceden ev alıp Kaletepe ye taşındık yaşıtmışız da hangi hastaneye gidiyorsun 🙂
mrveyvz Dimplesgirll Etlik Zübeyde Hanım'a gidiyorum ben canım. Bende Hanımlar Lokali'nin ordaydım evim küçüktü bebek olacağını öğrenince bu tarafa geniş bir eve geldik 2 ay oluyo taşınalı 😊
Deletedmom_879 Ahhh şentepeliler ahhhh icimi cızzz ettirdinizz😂 hic bir yere degismem o yokuslari o tepeleri 😂😁😊
Dimplesgirll Deletedmom_879 hahaha aynen Ankara’nın tepe olmayan yeri Yok herhalde ben İstanbul’dan geldim Allahtan şimdi düzlükte oturuyorum
Deletedmom_879 Dimplesgirll istanbula dugune gittim zor bitirdim dugunu yokkk burda yasayanlara alışanlara göre bi yer degil kesinlikle ordaki akrabalarda burayi sevmiyo ins. Sen alışmışsındır
Dimplesgirll Deletedmom_879 ben de Ankara’yı sevemedim ama mecbur canım ztn sürekli ailemin yanına gelip gidiyorum 😊
Deletedmom_879 Dimplesgirll öyle oluyo canim ordakiler burayi cok sakin buluyo burayi mesela halbuki ne kadar guzel 😂