Merhaba kızlar 🖐
40+2 hafta sonunda minik kızım dünyaya geldi doğumumu ankara şehir hastanesinde yaptım gayet güzeldi ilgi alakaları çok iyiydi. Doğumum bir gün öncesinde bacak aramın agırmasıyla kendini belli ettirdi akşam uyudugumda saat 2 gibi hafif su geldi tabi bn normal bir akıntı diye umursamadım saat 4 de yine aynı şekilde suyum geldi ve ben yine umursamadım 😂 uyudum ve saat 7 oldugunda suyumun daha çok arttıgını fark ettm hemen eşimi aradım onun işten çıkıp gelmesini bekledim saat 10 da işten geldi ve ben duş faln aldım evde biraz pilates falan yaptım kahvaltı yaptık saat 12 gibi hastaneye gittik acilde ilk muanemi yaptılar ve 4 cm acılmam oldugunu söylediler hemen doğumhaneye aldılar ama bende hiç sancı yoktu tabi iki üç saat beklettiler acılmam olur diye ama acılmam olmadı çünkü hep ntsde baglı kaldıgım için hareket edemedm sonrasında suni sancı vercgiz dediler bnde kabul ettm üç saat boyunca suni sancı çektim başlarda sancılarımı çok güzel karşılıyordum ama üç saat sonunda artık dayanılmayacak gibiydi ve doktor gelip kontrol ettiginde 10 cm acılmam olmuştu hemen ıkınmamı istediler 3 4 defa ıkındım ve doğumum gerçekleşti tabi içten dıştan dikişlerim var 10 dan fazla şimdi bebegimde gayet iyi bir gün hastanede yattım şimdi kızımla beraber evimdeyim Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin sonunda yavrunuzu kucagınıza alcagınızı hayal edin daha da kolay olur 😍🥰