El_if Kızlarrr 37 haftalıklar kimlerr neler hissediyorsunuz ? Varmi sancılar 🙈acaba ne zaman gelir minikler 🤪
bebegim_28 El_if 37 haftalığım tık demedi yaa akşamları çok az adet sancısı gibi sancı oluyor sadece 🥴 artık yorucu olmaya başladı bi an önce doğsun istiyorum 🤲
Smyy34 El_if 36 haftamız ☺️ kasık ağrıları oluyor sürekli ama normal dedi doktor erkek olduğu için şuan beklemiyorum heralde 40 civarı gelir ☺️ ama zaman geçmiyor sanki bı yandan heyecan bı yandan ilk gebelik başıma tam neler gelicek bilmediğimden biraz tedirgin 🤦☺️
Pinkyellow El_if dar pantolonlarimi giymeyi ozlediimmmm 😂 ne ağrı ne sancı hiç gelen giden yok baya baya keyfi yerinde yok ben doguramicam🤦♀️
Annem42 El_if oy oy 39+3canım gelmiyor var vakti zamanı agrılrm oluyr ama düzensiz yürümk cok zor gelyr 2adım atyrm adagıya bskı ypıyr blmem ne zmn olur
feamtrmea El_if 37+3 sıkıldım artık ya sanki biraz da psikolojim bozuluyo gibi hissediyorum sürekli eşime sarıyorum kıyamam ona da sesini çıkarmıyo ☹️😄 bian önce artık doğsa mu iyi doğmasa mı bilemedim sağlıkla gelsinlerde tabi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Smyy34 Emineavar değişiyor valla bazen hiç hareket yok bazen çok hafif bı iki kıpırdama bazense masallah anlık çok hareketleniyor ama dikkat ettim de afedersin idrar geldiğinde bazen WC gitmem gerekip kendimi tutunca o zaman hareketleniyor ama çoğunluk çok sakin bazen korkutuyor hiç hareket etmediği için 🤦☺️
Kawaharada El_if 35+6 yız Bugün dünden beri regl ağrısına benzer ağırlarım arttı iyice aşağıya doğru baskı oluyor arada ama bebeğim hala makat geliş pozisyonunda anlamadım yani 🧐
Emineavar Smyy34 aynen o yüzden sordum benimki de genelde hareketli ama bugün hareket etmedi pek çok endişelendim herşeyi denedim çikolata Fanta meyva şu bir süre sonra biraz hareket etti oh bee dedim rahatladım
Sukran_ygnc 37+4 bel ağrım oluyor ara ara. Evde işlerimi yapıyorum dışarı çıkıyorum hala insanlar çok şaşırıyor son haftaların ne işin var dışarda diye haklılar mı sizce? Sizlerin nasıl geçiyor devamlı yatıyor musunuz evde yoksa çıkıyor musunuz sizde