yasemin333 Ilksen iyi bakıyor mu memnun kaldın mı,Urfa’da Şinasi Çiftçi yapıyor özelde ,bir de eğitim araştırmada yapıyorlarmış diye duyduk.
Ilksen yasemin333 ben hastane personeliyim kendimde detayli ultrasona emre hoca ya gittim gayet guzel bakti butun hastalarina onem veriyor sadece cok konusmaz gerekli net şeyleri söyler
BusHa Ilksen merhabalar . Ben viranşehirden geleceğim ama randevuyu nasıl alabilirim. Özellikle detaylı ultrason için ayrı randevu mu gerekli?
yasemin333 Ilksen merhaba eğitim araştırma hastanesinde perinatologdan direk randevu alamıyoruz mhrs den denedim direk randevu alamayacağımı söyledi.Kadın doğumcu mu yönlendiriyor
Ilksen Mervetugram evet gercekten cok guzel bakıyor ki sonucta sinasi ciftciden ust biri perinatolojide doçent
BusHa Mervetugram randevuyu nasıl aldınız acaba. Ben ilçeden geleceğim. Orda bekletemem. Saatinde gelip dönebilirim ancak
Ilksen BusHa rapor veriyor kendi doktorunuza gostermeniz icin hatta size bilgilendirme yaptigina dair kagit imzaliyorsunuz
Ilksen yasemin333 evet canim kadindogumdan randevu alip detayli ultrason istedigini söylüyorsun sanirim ben randevu almadim ama bildigim kadariyla boyle
Ilksen yasemin333 eger hastanede bir tanidiginiz varsa onlar daha kolay alabilir bilginiz olsun sabahtan sira aliniyor 7 7 bucukta basliyor poliklinik sirasi