Kizemm Kızlar merhaba bugün 39+3 olduk cuma günü kontrolüm vardı ve doktorum bebeğin başının kanala girmediğini söyledi bekleyelim dedi ama dün galiba nişanım geldi bebeğin başı kanala girmeden nişan gelir mi var mı böyle bişey yaşayan
Bktbll Kizemm benimde gelmişti nişan canım kanala girmedi bekledik 40 haftaya kadar usg olcumlerinde 41 hafta cıktı doktor karar verdi beklemeyelim dedi doğum pozisyonu almış ama başı cok yukarda kalmış dedi sezaryene alındım direk
2020-2020 Kizemm tabiki kanala girmeden nişanın gelir. Benim bebeğim doğum sırasında kanala girdi ve doğdu. 38+6 da. Onlara hiç takılma. Sancın başladığında artık kanala doğruu ilerliyor demektir
Bktbll Kizemm yoktu canım sancımda acılmamda hiç bir şeyim yoktu riske atmayalım dediler bana sezaryen oldım
Kizemm 2020-2020 nst’de sancım 80’leri gösteriyor ama ben hiç hissetmiyorum sizin sancılarınız var mıydı
Bktbll Kizemm aynen oyle canım inşallah kolay doğum süreci yasarsın saglıkla bebişini alırsın kucagına💕
MinikKoala Kizemm normal şeyler gelebilir normalde nişan geldikten 1 hafta sonra bebek doğarmış benim 2 Ay önceden geldi 😀 ne sancı ne başka bişey gelmedi
Kizemm MinikKoala yaa gerçekten mi bir umut diyordum kafası girince gelir belki fln diye düşünmüştüm 🤭😂
MinikKoala Kizemm valla nasıl ne zaman geleceğine bebek karar veriyor pıt diye birde bakmışsınız gelmiş 🥰