Epifenomen mine-s işe yarıyor ama bir saatte olacak iş değil gerçekten, havalandırmak krem sürmek de kısa vadede sonuç getirir inşallah. Ayva çekirdeği jeli de işe yarıyor
mine-s Msydn6 göğüs kalkanı süt biriksin olduğunu biliyorum ben, ne özelliği var nasıl rahatlatıyor anlayamadım. Eşime silikon uç al dediler hastanede, eczane kalkan da göstermiş, o işi de mi yapıyor?
Msydn6 mine-s şöyle ki mesela göğüs pedi felan taktım kan oldu demişsin ya onlardan sakın kullanma derim zaten onlar daha kötü ediyor bende başta bilemedim yanıma doğuma giderken bi ondan birde göğüs yara kremi almıştım emzirme sonda sürüp sürüp bide üstüne ped kapatıyodum sonra bildiğin yapışıyordu zor ayırıyordum bende ağrıdan acıdan ölüyordum emzirirken aşırı şişmişti göğüs uçlarım böyle çiçek gibi açılmıştı yara olmuştu resmen sonra hemşire gördü söyledim delimisin dedi göğüs pedini kremi vs asla önermiyoruz biz dedi aana tek bieşy diyim onu al dedi bu sana bahsettiğim göğüs kalkanını al dedi valla bend eeşime söyleidm hemen aldım kullandım birincisi o sadece süt biriksin diye deil canım araştırırsan dediğimi daha iyi anlarsın zaten ikili ve yedek kapaklı oluyor delikli olanın için göğüs uçlarını koyup kapatıyorsun ve sütyenini örtüyorsun sürmeli takman gerekiyor ama sadece emzirdiğinde çıkar ben varya aldım taktım göğüs uçlarım ne biçim olmuştu dedim bu fayda etmez ama yanılmışım 1 saat içerisinde ne ağrı ne acı tamamen resmen geçirmişti çünkü silikon bi ürün olduğu için göğüs ucuna birşey değdirmiyor ve sıcak nemli tutarak içten içe iyileşmesini sağlıyor yani mucizevi bir ürün açıkcası ben kullandım çokta memnun kaldım sonra 40 ım çıkana kadar onu hiç çıkarmadım arada süt doluyordu tani haliyle ter oluyor vs çıkarıp yıkayıp tekrar takıyordum ondan sonra hiç yara falan olmadı yani
DerinAy mine-s senin önce tedavi etmen lazım. Solgar’ın E vitamini kapsüllerini patlatıp ucuna sür, ama bebek emmeden iyice yıkaman lazım. Bir de tahinin üzerine birikmiş yağı meme ucuna sürebilirsin. Gümüş kapak en iyisi silverettedir bu arada. Ama doğumdan önce başlamalıydın. Gümüş kapak kullanırken krem vs. kullanmamalısın bide.
mine-s Msydn6 sürekli ped takmıyorum da hassasiyet aşırı olunca denedim, sonra başka gün kan gelmedi. Yara da olmadı çok şükür ama acıyor yani her emzirdiğimde acımamasının yolunu arıyorum