Cicek-2021 Bursada yasıyorum 15 haftalık hamileyim doktor konusunda karar veremedim hala en son naile hanıma gittim memnun kaldım ama onda doğum yapan kişiler memnun mu o kadar hasta yoğunluğuna sıkıntı çıkıyor mu doğumda
Busraharik Cicek-2021 ben gidiyorum çok memnunum kesinlikle bir korkun falan olmasın olduğunca ilgili biri çok kibar çok detaylı anlatıyor herşeyi
Cicek-2021 Busraharik kaçıncı haftandasın sen doğum konusunda düşüncem var bi tek yoğunluğunun korkusu oda normal olursa sancım geldiği an gelebilir mi doğumuma girebilir mi
Gamzesurucu Ben de naile hanima gidiyorum, 39. haftaya girdim cok memnunum. Arkdsim da naile hanimda dogum yapti doktordan ve hastane clsanlarindan çok memnun kaldigini soyluyor
Gamzesurucu Cicek-2021 su an normal icin bekliyoruz, ilk dogumum da normal oldu. Normal dogum yanlisi oldugnu duymustum naile hanimin
Cicek-2021 Gamzesurucu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğumdan sonrada düşüncelerini yazarsan çok sevinirim ebeler nasıldı hastane kosulları nasıl bu konuda sadece kafamda sorular var yoksa naile hanımın ilgisini beğendim gerçekten.