Ilovemybaby Kızlar merhaba. Depend ped için hangi beden alacağıma karar veremedim. Siz nasıl tahmin ettiniz? Doğumdan sonra bol ya da dar olsun istemiyorum. Fazla alıp israf olsun da istemiyorum. Fikir verebilir misinz
Cnsugur Ilovemybaby bende l aldım 72 kiloyum doğuma kadar bi 77 olurum herhalde dedim. Bi paket aldım içinde 9 tane varmıl yeterlidir bence. Şokta satılıyo 41 tl ama ben migrostan aldım 41 tl oda
Tgbab Ilovemybaby şuan 62 kilo almama rağmen l aldım sezeryan düşünüyorum sıkı olmasındansa rahat olması daha iyi . M beden sıkı diye yorumlarda okumuştum
Beyzabyk Ilovemybaby ben iki paket aldım ne olur ne olmaz diye 63 kiloyum doğuma 26 gün var M beden aldım
Ilovemybaby pptya01 şu an 63 kiloyum. Doğuma 2 ay var. Artık hızlı kilo almaya başladım. Ben de M beden alabilirim o zaman herhalde
Busra4122 Cnsugur Çokta her gittiğimizde bulabilir miyiz yoksa bir kereliğine mahsus belli zamanlarda mı depent getiriyorlar
Ilovemybaby Tgbab Yukarda 73 kiloyla M oldu yazmışlar. Fazla bol olursa da sızdırma yapabilir, kayabilir
Tgbab Ilovemybaby valla lastikli gibi olduğu için sorun olmaz diye düşündüm. 70 kg ile doğum yapsam ideal bence
Ilovemybaby Acemianne98 Nasıl bir şey olduğunu ben de tam görmedim ama doğum sonrası kanamalar için kullanıyorlar
Mihre Ilovemybaby Bedeninizden 1 numats büyüğünü alın. Kenarlar lastikli olmasına rağmen sezaryen de sıkabiliyor.
HilalG Ilovemybaby 66 kilo ile doğuma girdim L beden aldım doğum dan sonra da rahat kullandım 5,6 kilo düşmeme rağmen
Ilovemybaby HilalG Ben de o civar kiloda doğuma gireceğim muhtemelen. Şu an 63 kiloyum ve doğuma daha 2 ay var
Gamzesurucu Trendyoldan 32 tl ye aldim, 64 kg yum m beden aldim cok da bol olmasin diye iki hafta kaldi doguma