_Mother_ Sermec27 ayyy canım gözün aydın rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kucağımıza alıp kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin inşallah 🙏 hep mutlu ol yüreği güzel anne ❣️😍
Arasarzu Sermec27 Canım hayırlı olsun çok sevindim görüyordum yorumlarını rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 😊🙏
kedilervekaranfil Sermec27 uzun zamandır buraya girmiyordum sizi merak ettim bugün girip adınızı arattım. Çok sevindim çok. Allah sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌺
Srhtzlyh Sermec27 canım benim inşallah sağsalim güzep bir hamilelik geçirir alırsın kucağına😊 kan filan verdin mi doktora gittinmi ay ben bile heyecanlandım🤭🤭
Ruzgarperisi Sermec27 ya çok mutlu oldum senin adına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.🤲👶. Benimde 3 kaybım var.bana da nasip olur umarım.😔🤲
SusamsMother Sermec27 Allahıma çok şükür 🙏 çooook mutlu oldum. Ağzım kulağımda yazıyorum bu yorumu. İnşallah sağlıkla doğup; büyür minik kuzu 🤲🏻
Zeynoveannesi Sermec27 inşallah ya artık biz de alabilelim evlatlarımızı kucağımıza 🥰 biz de şuraya mükemmel pozitif doğum hikayelerimizi yazabilelim 🥰 bu arada benim minik erkekmiş dün öğrendim ❤️ aşk doluyum 🥰🥰🥰🥰
Kubraeva Sermec27 cok sevindim cnm mutlu oldum 7 yil bekleyen insan olarak cok iyi anliyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah saglikla hepimiz yavrularimizi alalim insallah 😊🤲🤲