Gizemmmmmmkync 7.yılımızın sonunda yaptırdık bizde🙏🏼 Yaşadığım endişeyi, kaygıyı anlatmam mümkün değil.. Yumurta toplama işleminde yapılan anesteziyi hiç hissetmedim ne o gün ne o günden sonra heyecandan tabi bi an önce sonuca varma isteğinden😌 10 adet yumurta toplama işlemi oldu. 5 tanesi döllenebildi. Ve bunlardan yanlızca bi tanesi 5. Güne kadar kalabildi çok şükür🙏🏼 Dondurulacak seviyede bi yumurtam yoktu. Çok endişeliydim hergün heyecan ile aramalarını bekliyorum. Ağlıyorum ve bekleyen 10 telefona dönüş yapıyorum mutluluktan ☺️ Bugün döllenmiş, hücreleree bölünmüş, birinci kaliteymiş gibi gün gün bilgi veriyolar. Pazartesi yapılan yumurta toplama işlemim cumartesi transfer ile tamamlanıyor tabi🤭 Zaten herhangi bi anestezi alınmadan yapılıyor bu işlemde vajina muayanesinde. Vee o ultrason ekranında miniğimi gördüm ya nokta gibi bişe annelik vücuduna giriyor bi anda. Şuanda 10+1 olduk. Elhamdülillah🙏🏼 Sonrası daha fena 🤦🏻♀️ Kese görünecek mi? Kalp atışını duyabilecekmiyim? diye liste devam ediyor… Diyeceğim o ki internetten uzak dur mümkün olduğunca 🙏🏼 Eskiden Allahım kimsenin kucağını boş bırakma diye dua ederdim şimdi ise Allahım isteyipte olmayan, anneliğe hasret olanlara nasip etsin hayırlısı ile. Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.🙏🏼 Sizinde hayırlı sonuçlarınızı almayı nasip etsin inşallah bizimde sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🥰