Kizlaaarr selam!!! Ya inanamıyorum sonunda bende doğurdum 😅😅 Buraya yazan totem yapan bütün arkadaşlar doğurdu ben kaldım diyordum ki sonunda doğurdum ve o kadar kolay oldu ki her şey anlatamam. 39+1 de doktor kontrolüne gittik açılmam hala 38. Haftadaki gibi 2 cmdi ve bebeğin başı yukarıdaydi. Oysaki gelsin diye neler neler yapmadım duşlar sporlar pilatesler yürüyüş merdiven çıkma ev temizliği vs derken hiçbiri etki etmemiş. 39+1 de kontrole gittik doktor nst ultrason baktı ama bebeğimin hareketsiz olduğunu söyleyince işin rengi değişti 2 gündür bebeğim doğru dürüst hareket etmiyordu dün yani 24. 10.2020 de gün boyu hareket etmedi ki allahtan doktor randevum vardı doktor bebeği riske atmayalım alalım dedi kendimi tamamen normal doğuma hazırlamıştim bir anda alt üst oldum çocuğumun canı daha önemli diyerek alsam 8 de hastaneye yattık. Hastane o kadar ilgiliydi ki anlatamam. Pendik yüzyıl hastanesi doktorum Semavi Hanım. Beni psikolojik olarak o kadar rahatlattilar ki. Sondayi odada anestezi olmadan taktılar. Spinal iğne dediklerini hiç hissetmedim bile yaparken hiç hemde sadece ameliyat sırasında önüme örttükleri örtü beni biraz korkuttu o da benim kapalı alan vs fobim olduğu için ama ameliyatım çok güzel geçti bebeğimi hemen yüzüme verdiler odaya geldim karnımda baskıya bağlı acı hissettim ama o da geçti şükür sadece dikiş yerlerim ağrıyor sütüm gelmedi kaşıkla biraz mama verdik bol bol sıvı aldım yavaş yavaş gelmeye başladı. Az önce hemşire beni yürüttü biraz baş dönmesi ve ağrı oldu ama genel olarak hiç korkulacak gibi değildi mükemmeldi hatta kendimi normal diye şartladjm ama kısmet böyleymis hiç korkmayın abartılacak bir agri olmuyor şimdi minnoşum canım kızım Doğa’m yanımda uyuyor. Darısı tüm bekleyenlere inşallah. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Artık happy Kids ’e bekleriz 😘😘😘🧿🧿😍😍