Astadavistabeybi livasmomm ya benim ki baya 1 saat sürdü tam doktora mesaj atacaktım ağrı sızı kalmadı geçti benimle oynuyor bu kzı
Astadavistabeybi Snszasla vurma anı hareketiyle oluyor bende 4 kere wc ye kaldırdı beni sonra uyumuşum da o şekilde geçti ağrı sızı kalmadı yani ama hareketi de yok şuan mesela uyuyor olabilir haklı sabahın köründe tepindi resmen
Snszasla Astadavistabeybi idrara sıkışınca da rahatsız oluyorlar bende gece öyle oluyorum lavaboya sıkışık oluyorum karnım sert alt tarafım ağrımış oluyor idrara çıkınca da geçiyor
Astadavistabeybi Snszasla o vurdukça idrarım geliyor ec kapısından tekrar wc ye çok şükür şuan iyiyim 😀
Snszasla Astadavistabeybi 😀 pozisyondan da kaynaklı olabiliyor benimki baş aşagı şekilde çapraz yatıyor azıcık sıkısayım başlıyor vurmaya gidene kadar 😀 sonra durup rahatlıyor onlarda haklı içerde ne hale geliyorlar Allah bilir 😀
MH4225 Astadavistabeybi aynısını bende yaşıyorum canım hatta sanki kese yırtılıp suyum gelicekmiş gibi hissediyorum ama doktorum bebeğin ayakları aşağıda ayaklarıyla vuruyor dedi yani normal bişeymiş
Zerin1234 Astadavistabeybi benim de öyle 36+1oldum hareketleri artık aşağıda hissediyorum ama benim normal oluyor doğum yaklaştığı için bebek aşağıya inmış siz bu durumu doktorunuza sordunuz mu erken daha çünkü